Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Szemétszedés a Föld Napján - Csalán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 21.

ImageA Föld Napja április 22-e. Ehhez kapcsolódóan a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft, a Depónia Hulladékkezelő Kft., valamint Östör Annamária területi képviselő társadalmi munka keretében szemétszedési akciót szervez 2010. 04. 25-én, vasárnap 9-től 11 óráig. Az akció Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi elágazásánál lévő Kiserdő területét érinti. A programra minden érdeklődőt várnak a szervezők!

 
Gyurcsány és a sukorói lopás Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2010. április 21.

Image"Kivizsgálunk minden korrupciógyanús esetet, így a sukorói földügyletet is." - fogalmazott Balsai István, a Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója szerdai sajtótájékoztatóján. Az elnöki stáb jogi igazgatója szerint Gyurcsány Ferenc ügyészségi kihallgatása méltó lezárását jelenti az elmúlt nyolc év szocialista regnálásának, ami a korrupcióról, közpénzek gátlástalan lenyúlásáról és a magánérdekek mentén meghozott kormányzati döntésekről szólt.

Tovább...
 
500 millió forint kistérségi fejlesztésekre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 21.

ImageA Székesfehérvárra és a fehérvári kistérségre vonatkozó szociális szolgáltatástervezési koncepciót tárgyalta elsőként szerdai ülésén a Székesfehérvári Többcélú Kistérségi Társulás. Az anyag a közeljövő feladatait határozza meg a szociális ellátások fenntartásában és fejlesztésében. A koncepció elfogadása és meghatározott időszakonkénti aktualizálása a különböző pályázati támogatások elnyerésének is feltétele.

Tovább...
 
Felháborító plakátcsúfítás! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 21.

ImageTegnap virradóra ismeretlen tettesek elcsúfították a Fidesz két országgyűlési képviselőjelöltjének, dr. Cser-Palkovics Andrásnak és Vargha Tamásnak óriásplakátjait. A gyanú szerint „szervezett akcióról” van szó, mivel egyetlen éjszaka alatt az összes székesfehérvári plakátot megrongálták, s mindegyikre hasonló mintázatú, fekete ábrákat (jellegzetes bajuszt és szakállt) festettek. A Fidesz az esetet bejelentette a Választási Hatóságnál.

Tovább...
 
"Szólj rá apádra, ha nem vigyáz a világra!" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 20.

ImageNéhány nappal ezelőtt indult útjára a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium (KHEM) és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) közös, Magyarországon Európai Uniós támogatással először megvalósuló, környezettudatosságra és környezetvédelemre nevelő komplex kampánya. A hét helyszínből álló roadshow ma délután Székesfehérvárra érkezik.

Tovább...
 
Az esélyegyenlőség jegyében... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 20.

ImageImmár hatodik alkalommal került megrendezésre az a fórum, amelynek a házigazdája a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság volt, a meghívottak pedig a fogyatékkal élők szervezeteinek képviselői…

Tovább...
 
Party a "háló" szerelmeseinek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 20.

Image„Háló-party”-t rendeztek kincsesbányán. A program legfiatalabb résztvevője még óvodás korú volt, a legidősebb pedig 45 éves. A számítógépes játékokról szóló nap során főként Batlefild Vietnám, Call Off Duty 2 és 4, valamint Grid autóversenyzős szimulációkban próbálhatták ki magukat a kincsesbányaiak. Idul Miklós, a party szervezője elmondta honlapunknak, hogy legközelebb a nyári szünetben várják hasonló találkozóra az érdeklődőket.

Tovább...
 
Figyeljük az ég alját! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 20.

ImageEgy izlandi vulkán, az Eyjafjallajökull kitörése határozza meg az elmúlt napokban Európa, sőt, az egész északi félteke légiközlekedését. Érdemes esténként figyelni az ég alját: a naplemente fényei a légkörben lévő hamu miatt teljesen máshogyan világítódnak meg, mint máskor. A Szabadművelődés Házában – ehhez kapcsolódóan – tart ma, 18 órától előadást Dr. Nagy Balázs geográfus, aki a téma egyik legnagyobb hazai szakértője. Az est folyamán szó esik Izlandról, a vulkánkitörések anatómiájáról, hatásairól is.

Tovább...
 
Négy kétharmados törvényt módosítana okvetlenül a Fidesz Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz / MTI   
2010. április 20.

Image"Kevés olyan kétharmados törvény van, amelyet okvetlenül módosítani szeretne kormányon a Fidesz." - mondta Kövér László, aki szerint e néhány közé tartozik a választójogi törvény, az önkormányzati törvény, a médiatörvény, valamint a határon túli magyarok állampolgárságának kérdését rendező jogszabály-módosítás. A Fidesz országos választmányának elnöke Budapesten a párt VII. kerületi kampányát segítők előtt kifejtette: a választójogi törvény módosítása a kisebb parlamenthez kell, az önkormányzati törvényen pedig azért kellene változtatni, hogy a helyhatóságokat alkalmasabbá tegyék a mai gazdasági-pénzügyi viszonyok között a feladataik teljesítésére.

Tovább...
 
Rendkívüli közgyűlés a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 19.

ImageAz Agóra Pólus projektről, valamint a Zrínyi utca és a Huszár utca között terület visszavásárlásáról tárgyaltak a mai rendkívüli közgyűlésen a képviselők. A politikusok az Agóra-projektet 30 igen szavazattal elfogadták, a 14.000 négyzetméteres terület kapcsán pedig úgy döntöttek, hogy elfogadják a javaslatot, amennyiben a tulajdonos április 27-én, 14.00 óráig nem válaszol a város ezirányú megkeresésére.

Tovább...
 
Sobor Antalra emlékeztek a képviselők Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. április 19.

ImageSobor Antalra, a néhány nappal ezelőtt elhunyt József Attila-díjas íróra emlékeztek ma délután a Közgyűlés tagjai. A székesfehérvári képviselők egy perces néma főhajtással rótták le tiszteletüket a 77 éves korában elhalálozott művész előtt, aki közismert tanár, író és festőművész volt. Munkássága miatt Fejér megye díszpolgárává is választották. Temetésére szombaton, délelőtt 10 órakor kerül sor a Sóstói Katolikus Temetőben.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1661 1662 1663 1664 1665 1666 1667 1668 1669 1670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 18294 - 18304 / 20386